MENY Herning

Kategori

Kategori

Menuer og bestillinger

84 varer
Fest Buffet
Fest Buffet Minimum 10 kuverter 14995
Festmenu
Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker menu. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem flere forretter, hovedretter og desserter. Fra kr. 189,95
Nytårsmenu 4 retter
Nytårsmenu 4 retter Minimum 2 kuverter 350,-
Mortensaften andesteg
Mortensaften andesteg 12995
Nytårs børnemenu
Nytårs børnemenu Populær hos de fleste børn 118,-
Klassisk julefrokost
Klassisk julefrokost Minimum 10 kuverter 15995
Tilbehørs Buffet
Tilbehørs Buffet Minimum 10 kuverter 7995
Stor julefrokost
Stor julefrokost Minimum 10 kuverter 18995
Luksus julefrokost
Luksus julefrokost Minimum 10 kuverter 25995
Julefrokost vælg selv
Julefrokost vælg selv Minimum 8 kuverter Frit valg
Smørrebrød lige til at lune
Smørrebrød lige til at lune Fra 39,95
Børnefest
Børnefest Minimum 10 kuverter 8995
Sommer Buffet
Sommer Buffet Minimum 10 kuverter 13995
Grill buffet
Grill buffet Minimum 10 kuverter 14995
Tyroler Buffet
Tyroler Buffet Minimum 10 kuverter 13995
Ølkam hjemmelavet
Ølkam hjemmelavet 119,-
Slagterens Spareribs
Slagterens Spareribs 179,-
Bugerkit med flæskesteg
Bugerkit med flæskesteg 9995
Burgerkit med hakkebøf
Burgerkit med hakkebøf 9995
Bøfsandwich kit
Bøfsandwich kit 9995
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2 17995
Schnitzel med bearnaise kartofler
Schnitzel med bearnaise kartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Tortillas med oksekød
Tortillas med oksekød Steges i forvarmet ovn 15-20 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 9995
Oksemedaljon med kryddersmør
Oksemedaljon med kryddersmør Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 15995
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Varmebehandles grundigt til en kernetemperatur på 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 8995
Lasagne
Lasagne Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og  baconkartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og baconkartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Oksegryde med bacon og kartoffelmos
Oksegryde med bacon og kartoffelmos Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Forloren hare i vildsauce
Forloren hare i vildsauce Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Hakkebøf bearnaise med kartoffel
Hakkebøf bearnaise med kartoffel Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kylling i karry med ris
Kylling i karry med ris Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Gyros af gris med bearnaise på bund af kartofler
Gyros af gris med bearnaise på bund af kartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Frilandsgris
Frilandsgris
Dansk Kalv
Dansk Kalv
Freygaard oksekød
Freygaard oksekød
Økologi
Økologi
Viser 40 ud af 84 produkter

Åbningstider

Alle ugens dage: 08.00 - 20.00

Kontakt os

Dæmningen 17 7400 Herning

Tlf: 99340300 E-mail: 050448@meny.dk CVR-nummer: 38714295

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport